Skip to main content

iGlobe

One click will do the trick
Home  iGlobe Applications  Microsoft Office 365  Notes To SharePoint  Knowledge Sharing  Partners  Contact Us   
Office 365 > Office 365 Enterprise > 365 Business Premium > Sådan vælger du iGlobe > iGlobe 365 hjælpepakke > Why Microsoft >  
 
Effektiviser din arbejdsplads med Office 365
 

Office 365 er de velkendte samarbejds- og produktivitetsværktøjer fra Microsoft Office, som leveres via skyen. Alle kan nemt arbejde sammen, da de har adgang til e-mail, webmøder, dokumenter og kalendere overalt. Det giver sikkerhed og understøttes af Microsoft. Uanset om du er en lille eller en multinational virksomhed, findes der i Office 365 en plan, der er udviklet til at passe til din organisations unikke behov. Få mere at vide i dag, kontakt produktchef Kristine Ansbjerg 

 

 Sammenlign priser

 

Se, hvor overkommelig en

pris du skal betale for Office 365.
 

 

 

 

 

 

 

  

Office 365 er en end-to-end produktivitetsløsning

 

 

Du får verdens førende produktivitetsværktøjer på en måde, der passer til din virksomhed – i dag og i morgen. Som en version af Microsoft Office, der leveres som en fleksibel tjeneste og understøttes af skyforbundne Office 365-tjenester, er Office Professional Plus vores mest fuldstændige produktivitetsoplevelse. Du får de nyeste versioner af velkendte Office-programmer og Office Web Apps, hvilket frigør dine medarbejdere til at skabe, kommunikere og arbejde effektivt sammen via næsten alle enheder. Abonnement på Office til op til 5 pc'er/Macs pr. bruger. 

Hold teams synkroniseret. Med SharePoint Online får du et centralt sted, hvor du kan dele dokumenter og oplysninger med kolleger og kunder. Det er udviklet til at kunne arbejde sammen med velkendte Office-programmer, hvilket gør det er nemt at gemme dokumenter direkte på SharePoint. Du kan også arbejde sammen på forslag og projekter i realtid, da du har adgang til de dokumenter og oplysninger, du har brug for, uanset hvor du er.

 

Exchange Online tilbyder e-mail, kalender og kontaktpersoner, der er udviklet til at give din virksomhed den ønskede kontrol og den sikkerhed og pålidelighed, du har brug for. Med Exchange Online kan du køre din e-mail på vores servere, der er uafhængige af global placering og beskyttet af integrerede antivirusfilte og filtre til uønsket post samt ubegrænset it-telefonsupport på dansk døgnet rundt.

Lync Online er en af næste generations kommunikationstjenester i skyen, som forbinder mennesker på nye måder overalt ved hjælp af oplysninger om tilstedeværelse, chat, lyd/videoopkald, og detaljerede onlinemøder med lyd, video og webmøder. Lync Online gør dine nuværende enten/eller-interaktioner med kolleger, kunder og partnere til en mere samarbejdspræget, engageret og effektiv oplevelse.