Skip to main content

iGlobe

One click will do the trick
Home  iGlobe Applications  Microsoft Office 365  Notes To SharePoint  Knowledge Sharing  Partners  Contact Us   
Office 365 > Office 365 Enterprise > 365 Business Premium > Sådan vælger du iGlobe > iGlobe 365 hjælpepakke > Why Microsoft >  
 
Avancerede værktøjer og muligheder
Få den effektivitet og fleksibilitet, din organisation har brug for, fra professionel kommunikation og produktivitetstjenester for alle dine brugere til brancheførende administrationsmuligheder for dine it-systemer.

 


Oplev Office næsten uanset hvor du er

 

Giv brugerne de Office-programmer, de kender, optimeret til deres enheder, så de altid kan arbejde bedst muligt, uanset hvor de befinder sig.

 

Få Office hurtigt.Med den nye streaming af Office, behøver du ikke vente på Office-installationer eller stoppe dit arbejde for at modtage Office-opdateringer. Det nye Office kan desuden installeres side om side med tidligere versioner af Office.

 

Roaming-indstillinger. Dine seneste dokumenter, indstillinger og brugerordbøger følger din Microsoft-konto, så dit arbejde, dine dokumenter og dine personlige tilpasninger kan følge med dig.

 

Office Web Apps.Optimerede Office Web Apps giver dig mulighed for at redigere fra flere enheder, direkte fra din browser.

 

 
 
Bevar forbindelsen til din virksomhed
 
Gør samarbejdet nemmere med effektive kommunikationsværktøjer.

HD-møder med flere deltagere.Arbejd sammen hvor som helst med onlinemøder, der inkluderer avanceret deling, notetagning og anmærkninger.

Bevar forbindelsen mellem folk.Få endnu nemmere kontakt med et totalt kontaktkort, der samler SharePoint-, Facebook- og LinkedIn-opdateringer og lader dig starte en chat, et opkald eller en videochat med et enkelt klik.
Business intelligence til alle. Udforsk og analysér store datasæt lynhurtigt med PowerPivot i Excel, og skab et visuelt dashboard til oversigter over nøgledata med den nye PowerView.

   

Gør det, der passer dig bedst

Office 365 er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at køre din virksomhed på den måde, der passer dig bedst.


En ny, samlet administrationsoplevelse. Du kan nemt administrere Office 365-tjenester fra enhver browser og hele tiden have adgang til avancerede PowerShell-kommandoer til automatisering af administrationsopgaver.

Migrering på dine betingelser. Med Office 365 ProPlus kan du streame den seneste version af Office og køre den side om side med en tidligere Office-version, mens brugerne overflyttes. Du kan også tilslutte dine lokale servere og migrere til Office 365 inden for din egen tidsramme.

Nye apps. Med den nye appmodel kan du bygge sikre, skalerbare og fleksible apps i skyen, der kan integreres med brugernes dokumenter. Det nye virksomhedskatalog hjælper dig med at håndtere de apps, der er tilgængelige i din organisation.Reducér dine it-omkostninger, og slip for at administrere servere. Office 365 tilbyder enklere administration, brancheførende anti-malware- og anti-spam-beskyttelse samt garanti for oppetid på 99,9 %, så du får mere tid til din kernevirksomhed.

Slip for omkostningerne ved softwareadministration. Installér Office hurtigt med klik og kør-teknologi. Automatiske opdateringer sikrer, at du altid har den seneste version og ikke behøver afbryde andre i deres arbejde. 

Overhold alle regler og standarder på den mest effektive måde. Office 365 er certificeret efter offentlige og private virksomheders kontrolstandarder, så din virksomhed kan overholde kravene uden store omkostninger.

 


Sørg for, at din virksomhed lever op til juridiske krav.

 

Hold din virksomheds data sikre, og sørg for, at din virksomhed lever op til juridiske krav, med professionelle overvågnings- og beskyttelsesværktøjer.

 

Samlet eDiscovery. Søg efter data i både Exchange, SharePoint og Lync. eDiscovery integrerer avanceret dataopbevaring og arkivering og giver mulighed for at sætte data i karantæne ved krav om retslig venteposition (legal hold).

Data loss prevention. Opret politikker til forebyggelse af datatab, og brug skabeloner til beskyttelse af følsomme oplysninger. Indbygget information om politikker i Outlook informerer brugerne om, hvad de gør galt, før e-mailen sendes.

 

Rollebaseret adgang. Kontrollér adgang til værktøjer, til overholdelse af regler og standarder samt til de mere traditionelle opgaver, f.eks. administratoropgaver, supportspørgsmål, fakturering og indkøb

 

Alle Office 365 Enterprise-planer inkluderer:

E-mail og kalendere
Brug den browserbaseret Outlook med blandt andet en 25 GB postkasse pr. bruger, delte kalendere og opgavestyringsværktøjer.
OnlinemøderAfhold onlinemøder med lyd og billede med et-kliks-skærmdeling og HD-videokonferencer.
ChatbeskederFå forbindelse til andre via chatbeskeder, og sørg for, at andre kan se, om de kan komme i kontakt med dig, via din onlinestatus.
Lagring og deling af filerSkyDrive Pro giver brugerne 7 GB personlig lagerplads, der kan synkroniseres med deres pc eller Mac til offlineadgang. Del nemt dokumenter med andre via Office eller SharePoint.
Teamwebsteder
Arbejd sammen på projekter med teamwebsteder, så det bliver nemmere at holde relaterede dokumenter, noter, opgaver og samtaler organiseret sammen.
Office Web Apps
Opret og rediger Word-, OneNote-, PowerPoint- og Excel-dokumenter fra alle nyere browsere.
Mobilitet
Synkroniser e-mail, kalender og kontakter, få adgang til SharePoint-websteder, få vist og rediger Office-dokumenter med Office Web Apps via en browser på Windows Phone, iOS eller Android-enheder.

Apps til Office og

SharePointint

Nye tredjeparts- og kundeudvikl de apps arbejder sammen med Office og SharePoint, så webtjenesterne bringes direkte til dine dokumenter og websteder.
Administration
Administratorportalen tilbyder it-staben detaljerede konfigurationsmuligheder i forbindelse med deres tjenester, enten fra en onlineportal eller via automatiseret administration med PowerShell-kommandoer.
PålidelighedFå ro i sindet ved at vide, at dine tjenester er tilgængelige med en brancheførende SLA for oppetid på 99,9 %.
Sikkerhed
De nyeste sikkerhedspraksisser med fem lags sikkerhed og proaktiv overvågning hjælper med at holde kundernes data sikre.

Beskyttelse af

personlige oplysninger

Dine data tilhører dig. Microsoft scanner ikke e-mails eller dokumenter til reklameformål.
OpdateretNu behøver du ikke at betale for versionsopgraderinger, opgraderingerne er indeholdt i dit abonnement. Nye funktioner introduceres til Office 365-kunder i en it-konfigurerbar oplevelse.
SupportTelefonsupport døgnet rundt for alle it-spørgsmål. Ved spørgsmål, der ikke haster, kan du anmode om hjælp direkte via administratorportalen.

Office-pakke

inkluderet

Hav altid de seneste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook1, OneNote, Publisher1 og Access1.

 

- Fasthold dine idéer på den måde, du bedst kan lide – med tastatur, pen eller touchskærm.

- Formatér nemt oplysninger i Excel med værktøjer, der genkender dit mønster og automatisk udfylder resten af dine data.

- Du kan nemt inkorporere indhold fra PDF-filer, så du selv kan oprette flotte Word-dokumenter.

- Design tilpassede markedsføringsmaterialer, der passer til dit brand og dine kunder.

Office på flere

enheder

Oplev Office på din pc, Mac, Windows-tablet og andre udvalgte enheder. Find kompatible enheder på www.office.com/mobile.

Office på alle pc'er

Stream fulde versioner af Office-programmer på enhver pc med Office on Demand.2
Avanceret e-mailMulighed for arkivering og retslig venteposition samt ubegrænset lagerplads.

Avanceret tale        

support

Værtsbaseret telefonsvarersupport med automatisk vagtfunktion.

Avancerede BI

værktøjer

Opret og administrer interaktive dashboards med flere datakilder.