Skip to main content

iGlobe

One click will do the trick
Home  iGlobe Applications  Microsoft Office 365  Notes To SharePoint  Knowledge Sharing  Partners  Contact Us   
Office 365 > Office 365 Enterprise > 365 Business Premium > Sådan vælger du iGlobe > iGlobe 365 hjælpepakke > Why Microsoft >  
Kom godt og sikkert i skyen med iGlobe.
 
iGlobe hjælpepakke er rettet mod små og mellem store virksomheder, der ønsker at kom godt og sikkert i skyen. Derfor tilbyder vi tre konsulentpakker;

 Analyse pakke

 

En forudgående analyse sikre din virksomhed en smidig og effektiv overgang til Office 365. Vores 365 konsulent gennemgår virksomhedens IT-miljø. Vi kontrollerer og tester samspillet med den valgte Office 365 løsning. På 1 dag vil vi klarlægge hvilke tiltag, der er nødvendige for at komme i skyen og en eventuel integration til Office 365, så I kan være på forkant.

 

 

Analysepakke, 1 dag

 

Kr. 7.500,- ekskl. moms og  kørsel

 

Go-live pakke

 

GØR ALT SELV – GRATIS
Dette er pakken til de kunder som kan og vil selv. I sørger selv for opsætning og konfiguration af jeres Office 365 abonnement. Vi udleverer gratis guides til jer, og derudover yder vi ad-hoc assistance afregnet på timebasis. Pakken forudsætter at iGlobe, er valgt som partner på jeres abonnement.
 

GØR NOGET SELV – FÅ HJÆLP TIL RESTEN
Dette er pakken til de kunder som ikke kan alt, men som gerne vil spare hvor de kan. Vi sørger for opsætning og konfiguration af jeres Office 365 abonnement, i tæt samarbejde med jer. Vi beder jer om at udfylde et spørgeskema, som gør at der kan spares teknikertimer, og vi rådgiver jer i, hvordan i skal installere softwaren. Her vil der blive afregnet på timebasis. Pakken forudsætter, at iGlobe er valgt som partner.

 

VI GØR ALT – LÆN JER TILBAGE OG SLAP AF
Vi får dig sikker og godt i skyen. Vi sikrer en effektiv start og implementering af Office 365 i din virksomheden. Her får i hele pakken med opsætning, konfiguration, installation af software osv. Dette er pakken til de kunder som bare gerne vil have det skal køre, uden selv at bruge tid på det. Vi får dig sikker og godt i skyen. Vores konsulent sikre integration og samspil mellem Office 365 og virksomhedens øvrige it-systemer, således at virksomhedens brugere fra første dag får fuld funktionalitet og den fulde værdi af Office 365. Denne pakke henvender sig til kunder med mere end 10 brugere, hvor sikker funktionalitet og et samspil mellem virksomhedens eksisterende it-systemer og Office 365 er vigtigt for virksomheden. Varighed ca. 1 dag for hver 15. bruger. 

 Support pakke

 

Vi Hjælper dig med at blive i skyen. iGlobe tilbyder vores 365 kunder en support pakke, hvor vi kan administrerer din Office 365 installation, oprette brugere, postkasser, rettigheder m.m. Kort sagt vi bliver din IT afdeling i skyen. Support pakken henvender sig typisk til små og mellem store virksomheder virksomheder der ikke har eller ønsker at få en IT-afdeling.

 

Support pakken tilbydes som en klippekort ordning med 25, 50 og 100 timer. Kontakt os og få et godt tilbud. info@iglobe.dk

  iGlobe, Tuborg Boulevard 12, 3, 2900 Hellerup, info@iglobe.dk, +4528800025