Skip to main content

iGlobe

One click will do the trick
Home  iGlobe Applications  Microsoft Office 365  Notes To SharePoint  Knowledge Sharing  Partners  Contact Us   
Office 365 > Office 365 Enterprise > 365 Business Premium > Sådan vælger du iGlobe > iGlobe 365 hjælpepakke > Why Microsoft >  

Office 365 Business Premium inkluderer. 

 

 

Giv dine medarbejdere adgang fra stort set overalt til de seneste Office-programmer samt mere avancerede skybaserede it-tjenester til en forudsigelig pris. Få professionel e-mail-, møde- og samarbejdsfunktioner samt de bedste Office-værktøjer og -tjenester – det hele er tilgængeligt fra stort set alle steder og nemt at administrere.

 


 

Din personlige Office-oplevelse er altid klar, når du har brug for dem

Muligheden for adgang til Office stort set overalt og via forskellige enheder giver alle i virksomheden frihed og fleksibilitet til at blive mere produktive i deres arbejde. De kan desuden brugertilpasse deres personlige Office-indstillinger, så de passer til deres foretrukne arbejdsmetode.

Hav altid sikker adgang til dine programmer og dokumenter i skyen. Du skal bare logge på, så har du adgang til dine dokumenter på SkyDrive Pro.

 

Dine personligt tilpassede indstillinger følger med dig.Gå direkte til den side, du sidst har arbejdet på, eller slå op i din personlige ordbog, uanset hvilken enhed du benytter.

 

Stream Office til enhver pc med internetforbindelse. Når du ikke sidder ved dit skrivebord, har du mulighed for at streame fulde versioner af Office-programmer med Office on Demand.

 

Oplev Office på din pc, Mac-computer, Windows-tablet og andre udvalgte enheder. 

 
 

 

 

Med onlinetjenester bliver det nemmere at arbejde i teams.

Det er nemt at få en masse arbejde fra hånden, når du har værktøjer, der gør kommunikationen med teammedlemmer, partnere og kunder smart og let.

Giv alle adgang til Outlook-e-mail i virksomhedsklasse.De vil få mere fra hånden med en 25 GB postkasse og delte kalendere, planlægnings- og opgavelisteværktøjer.

 

Hold mere produktive onlinemøder. HD-videomøder for flere deltagere, notetagning i realtid og skærmdeling med Lync Online kan hurtigt bringe jer nærmere til jeres mål.

 

Kommuniker sikkert med partnere og kunder.Del store eller fortrolige dokumenter, og kommenter delte dokumenter via en enkelt placering i SharePoint Online.

 

Optimer teamsamarbejdet. Gem teamdokumenter og team-e-mail i en enkelt postkasse, så det bliver nemt at følge akkumuleret og igangværende kommunikation.

 

Administrer nemt dit it-miljø uden at sætte sikkerheden på spil.

Reducér dine it-omkostninger, og slip for at administrere servere. Office 365 tilbyder enklere administration, brancheførende anti-malware- og anti-spam-beskyttelse samt garanti for oppetid på 99,9 %, så du får mere tid til din kernevirksomhed.

Slip for omkostningerne ved softwareadministration. Installér Office hurtigt med klik og kør-teknologi. Automatiske opdateringer sikrer, at du altid har den seneste version og ikke behøver afbryde andre i deres arbejde.

 

Administrer alle dine tjenester via en forenklet administratorportal, der er tilgængelig på internettet.Tilføj eller slet brugere på sekunder, administrer e-mail, og angiv regler for dokumentadgang.

 

Beskyt dine data. Fjern nemt fortrolige virksomhedsdata fra mistede telefoner.

Overhold alle regler og standarder på den mest effektive måde. Office 365 er certificeret efter offentlige og private virksomheders kontrolstandarder, så din virksomhed kan overholde kravene uden store omkostninger.

 


 

Office 365 Business Premium inkluderer:

 

Office-pakke

Hav altid de seneste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook,1 OneNote, Publisher,1 og Access1.
 

- Fasthold dine idéer på den måde, du bedst kan lide – med tastatur, pen eller touchskærm.

- Formatér nemt masser af informationer i Excel med værktøjer, der genkender dit mønster og automatisk fuldfører dine data og visuelt viser dine data hurtigt med nye anbefalede diagrammer.

- Du kan nemt inkorporere indhold fra PDF-filer, så du selv kan oprette flotte Word-dokumenter.

- Design tilpassede markedsføringsmateriale, der passer til dit brand og dine kunder.

Office på flere enheder

Oplev Office på din pc, Mac, Windows-tablet og andre udvalgte enheder. Find kompatible enheder på http://www.office.com/mobile.

Office på alle pc'er

Stream fulde versioner af Office-programmer på enhver pc med Office on Demand.2

 

Samt disse onlinetjenester:

E-mail og kalendere

Brug webbaseret Outlook i virksomhedsklasse med blandt andet en 25 GB-postkasse pr. bruger, delte kalendere og opgavelisteværktøjer.

Hjemmeside

Design og vedligehold dit eget offentlige websted uden ekstra hosting-gebyrer. Brug dit eget domænenavn til at promovere dit brand.

Teamwebsteder

Få nem adgang og deling af dokumenter med 10 GB basislagerplads plus 500 MB lagerplads pr. bruger.

Webmøder

Afhold onlinemøder med lyd og billede med et-kliks-skærmdeling og HD-videomøder.

Chatbeskeder

Få nemmere forbindelse med chatbeskeder og Tilstedeværelse (din onlinestatus).

Pålidelighed

Få ro i sindet ved at vide, at dine tjenester er tilgængelige med en brancheførende garanti for oppetid på 99,9 %.

Sikkerhed

Dine data tilhører dig. Vi beskytter dem og dine personlige oplysninger.

Administration

Implementer og administrer Office i hele virksomheden, uden behov for it-eksperter. Du kan tilføje og fjerne brugere på få minutter.

Support

Microsoft Support leverer svar telefonisk eller online, nyttige ressourcer samt kontakt til andre Office 365-kunder i forbindelse med konfiguration og quick fixes.

1 Kun Windows-pc-klientprogrammer og/eller -funktioner. Kan ikke bruges på tværs af enheder.
2 Pc med Windows 7 eller 8 og internetforbindelse er påkrævet.